Næstved Hvidevareservice

Vi reparerer alle hvidevare mærker

Det kan desværre være en dyr fornøjelse at købe nye hårde hvidevarer, når den gamle driller. Oftest er det også fejl og mangler, som kan fixes med den rette professionelle hjælp. Hos Mindahl’s Hvidevareservice tager vi med glæde imod disse type opgaver, så I hurtigt kan komme tilbage til hverdagen. Vi kommer forbi og vurderer omfanget af problemet, så vi altid kan give et tilbud, der matcher fejlen.

Garanti

Vi reparerer, sælger og udlejer alle hvidevaremærker – både nye og brugte. Alle hvidevaremærker er naturligvis dækket ind under gældende garantiordninger, så vores kunder altid er sikre på, at de får leveret i aller højeste kvalitet.

Desuden yder vi service på klima anlæg/aircondition til biler.

Kan det repareres?

Vurderer vi, at maskinen desværre ikke er til at redde, eller måske for dyr i reparation i forhold til at købe nyt, kan vi også være behjælpelige. Mindahl’s Hvidevareservice har nemlig nogle gode samarbejdspartnere inden for hvidevarebranchen, så vi kan tilbyde nye og brugte maskiner til fordelagtige priser.

Kontakt os

Vi har altid konkurrencedygtige priser, så giv os et kald og vi finder den rigtige løsning til dig. Du kan ringe til os på 5556 3054, så vil vi afgive et uforpligtende tilbud ud fra de oplysninger, du giver.

Kontakt Mindahl's Hvidevareservice for reparation af hvidevarer

Home » Reparation